1. DEFINITII SI TERMENI

Vanzator : EXODUS LIGHTING  S.R.L, CIF : RO4704203 , J08/1023/2003, Str. Brasovului 162 , comuna Prejmer , jud. Brasov. IBAN :  RO07BACX0000002047686002 , Unicredit Bank.

Site : www.omniaelectric.ro

Cumparator – persoana fizica/ persoana juridica sau orice entitate juridica care  emite o Comanda pe siteul-ul www.omniaelectric.ro ,pe email , la adresele office@omniaelectric.ro , omniaelectric@yahoo.com , pe WatsApp , prin SMS  , la numarul 0722349951

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe site care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre EXODUS LIGHTING S.R.L (electronic, telefonic, etc)  si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Campanie – actiunea de a expune in scop commercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada de timp stabilita de Vanzator.

Cont – sectiunea din Site, formata dintr-o adresa de e-mail si o parola, care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.). Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii. 

Contract - reprezinta contractul la distanta conform definitiei cuprinse in OUG 34 din 4 iunie 2014, incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut

toate informatiile de pe Site, care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic , incluzând dar nelimitându-se la imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date; toate acestea fac obiectul dreptului de autor si sunt proprietatea exclusiva a Vanzatorului.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Vanzator, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

2.POLITICA DE VANZARE ONLINE 

2.1 Introducere

Această politică de vânzare online reglementează termenii și condițiile de utilizare a magazinului nostru online de corpuri de iluminat. Prin plasarea unei comenzi, Clientul acceptă și este de acord să respecte termenii și condițiile prezentate mai jos.

2.2 Produse

Descrierea Produselor

Produsele noastre sunt descrise cât mai exact posibil pe site. Cu toate acestea, nu garantăm că descrierile produselor, culorile sau alte conținuturi sunt exacte.

Disponibilitatea Produselor

Disponibilitatea produselor poate varia și este posibil ca anumite produse să fie indisponibile temporar sau permanent. Ne rezervăm dreptul de a modifica disponibilitatea produselor în orice moment, fără notificare prealabilă.

2.3 Comenzi

Plasarea Comenzilor

Comenzile pot fi plasate prin intermediul site-ului nostru online, completând formularul de comandă și urmând pașii indicați. Clientul este responsabil pentru furnizarea de informații corecte și complete la plasarea comenzii.

Confirmarea Comenzii

După plasarea comenzii, clientul va primi un email de confirmare. Aceasta nu constituie acceptarea comenzii, ci doar confirmarea că am primit-o. Acceptarea comenzii și încheierea contractului de vânzare vor avea loc în momentul în care produsele sunt expediate către client.

2.4 Prețuri și Plată

Prețuri

Prețurile afișate pe site sunt exprimate în RON și includ TVA. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile produselor în orice moment, fără notificare prealabilă. Prețul final va fi cel afișat la momentul plasării comenzii.

Metode de Plată

Acceptăm următoarele metode de plată:

    • Card de credit/debit (Visa, MasterCard)

    • Transfer bancar

    • Ramburs

Ne rezervam dreptul de a percepe un avans de plata pentru anumite comenzi.

Securitatea Plății

Toate tranzacțiile sunt securizate și protejate. Folosim tehnologii de criptare pentru a asigura confidențialitatea datelor de plată ale clienților noștri.

2.5 Livrare

Termen de Livrare

Termenul de livrare variază în funcție de destinație și disponibilitatea produselor. În general, livrarea se efectuează în 1-5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

Costuri de Livrare

Costurile de livrare vor fi afișate separat la finalizarea comenzii și vor fi incluse în suma totală de plată.

Livrarea Produselor

Livrarea produselor se face prin intermediul curierului. Clientul este responsabil pentru furnizarea unei adrese corecte și complete pentru livrare. Nu suntem responsabili pentru întârzieri sau eșecuri de livrare cauzate de informații incorecte furnizate de client sau de intarzieri datorate curierului.

2.6 Returnări și Garanții

Politica de Returnare

Clientul are dreptul de a returna produsele achiziționate în termen de 30 zile calendaristice de la primirea acestora, fără a fi necesară o justificare. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, neutilizate și în ambalajul original. . Cumpărătorul ia cunoștință de faptul că, conform prevederilor art. 16 din OUG nr. 34/2014, nu poate, printre altele, să se retragă din contractul de vânzare-cumpărare privind livrarea produselor care au fost adaptate si fabricate conform cerințelor cumpărătorului sau pentru persoana acestuia. 

Procedura de Returnare

Pentru a returna un produs, clientul trebuie să contacteze serviciul nostru de relații cu clienții pentru a primi instrucțiuni detaliate privind returnarea. Costurile de returnare sunt suportate de client, cu excepția cazului în care produsul returnat este defect sau nu corespunde comenzii inițiale.

Garanții

Produsele noastre sunt acoperite de garanția legală de conformitate , adica 2 ani. În cazul în care un produs prezintă defecte de fabricație sau nu corespunde specificațiilor descrise, clientul are dreptul la reparație, înlocuire sau rambursare, în conformitate cu legislația în vigoare.

2.7 Protecția Datelor Personale

Datele personale ale clienților vor fi colectate, procesate și utilizate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate, disponibilă pe site.

2.8 Utilizare COOKIE-urilor

Consulta Politica de COOKIE disponibila pe site.

2.9 Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de această politică de vânzare online, clienții pot contacta serviciul nostru de relații cu clienții la:

    • Email: office@omniaelectric.ro

    • Telefon: 0722349951

    • Adresă: EXODUS LIGHTING SRL, Str.Brasovului 162, comuna Prejmer , jud.Brasov

2.10 Modificări ale Politicii

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de vânzare online în orice moment. Orice modificări vor fi postate pe site și vor intra în vigoare imediat.

3.FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora reprezinta evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

4.LEGEA APLICABILA

 Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Brasov.

Produs adaugat pentru comparare.