Despre noi

Compania noastră, cu sediul central în comuna Prejmer , Brașov, este dedicată producției și distribuției de corpuri de iluminat din lemn masiv. Activitatea noastră a început în 1997, inițial axându-ne pe comerțul cu corpuri de iluminat. Experiența acumulată de-a lungul a peste 10 ani ne-a oferit o înțelegere profundă a pieței și a nevoilor clienților noștri.


Proiectul cu finanțare europeană

În 2006, am demarat un proiect ambițios cu finanțare europeană, care viza dezvoltarea unei linii de producție pentru corpuri de iluminat din lemn masiv , în stil rustic. Acest proiect a fost inițiat pentru a valorifica bogățiile naturale ale țării noastre și pentru a aduce în casele clienților noștri atmosfera liniștită și caldă a vieții de la țară.


Realizarea proiectului

După doi ani de planificare și muncă intensă, în 2008, fabrica noastră din Prejmer a devenit funcțională. Cu o suprafață de peste 1000 mp și dotată cu tehnologie de ultimă generație, fabrica noastră este echipată pentru a produce o gamă largă de corpuri de iluminat din lemn masiv, inclusiv lustre, candelabre, aplice, plafoniere, lampadare și veioze.


Echipă și valori

Ne mândrim cu o echipă tânără și pasionată, care îmbină tradiția meșteșugului cu inovația tehnologică pentru a crea produse de cea mai înaltă calitate. Fiecare membru al echipei noastre este dedicat să aducă lumină și frumusețe în spațiile clienților noștri, contribuind la crearea unei atmosfere primitoare și confortabile.


Angajamentul pentru mediu

Suntem profund preocupați de protecția mediului înconjurător. De aceea utilizăm doar materiale ecologice și finisaje pe bază de apă, care nu afectează negativ ecosistemele. Din 2019, compania noastră este certificată FSC (Forest Stewardship Council), asigurându-ne că lemnul folosit provine din păduri gestionate responsabil și sustenabil.


De ce lemn masiv?

Lemnul este un material nobil, natural și durabil, care adaugă o notă de căldură și eleganță oricărui spațiu. Optăm pentru lemn masiv nu doar pentru rezistența sa, ci și pentru abilitatea sa de a crea un sentiment de confort și autenticitate. Stilul rustic, pe care îl promovăm în majoritatea produselor noastre, reflectă frumusețea și bogățiile naturale ale țării noastre.


Gama de produse

Portofoliul nostru diversificat include:

• Lustre: Proiectate pentru a aduce o notă de eleganță și rafinament în orice încăpere.

• Candelabre: Ideale pentru spațiile care necesită o iluminare amplă și sofisticată.

• Aplice: Potrivite pentru a oferi o lumină ambientală plăcută.

• Plafoniere: Soluții compacte și eficiente pentru iluminarea generală.

• Lampadare: Pentru colțurile de lectură sau pentru a adăuga o notă decorativă.

• Veioze: Funcționale și estetice, perfecte pentru noptieră sau birou.


Flexibilitate și personalizare


În plus față de produsele standard, oferim și servicii de personalizare. Putem realiza corpuri de iluminat conform specificațiilor clientului, adaptând designul și funcționalitatea pentru a satisface nevoile și preferințele unice ale fiecărui proiect.

Produs adaugat pentru comparare.